PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra es fa amb els servicis d’un debutant a la Primera Divisió

El cordovès Manuel Nieto arriba cedit pel Cadis i s’incorporarà a l’inici de la pretemporada

Per El Periòdic

Nieto durant un partit amb el Cadis B.
Nieto durant un partit amb el Cadis B. | Cadiz CF

L’FC Andorra va anunciar la incorporació del davanter cordovès Manuel Nieto, que arriba en qualitat de cedit pel Cadis CF. El jugador, que la passada campanya va militar en el filial cadista, va arribar a debutar en LaLiga Santander (Primera Divisió del futbol espanyol) amb el primer equip, disputant els minuts finals en la derrota del seu equip davant el Sevilla FC (3-0). Nieto va sortir a la gespa en què fou la seva tercera convocatòria amb el primer equip el curs passat, després de dues consecutives a finals de novembre davant la Reial Societat i l’Elx, en les quals es va quedar finalment en la banqueta. A més, l’atacant va tenir minuts, de nou, una jornada després en el Cadis-Atlètic de Madrid (2-4).


El punta de 23 anys portava dues campanyes al Cadis B procedent de la pedrera del Reial Betis. El seu cicle de groc el va tancar amb 46 trobades i nou gols, demostrant un bon nivell que s’espera que tingui continuïtat mentre estigui a les ordres d’Eder Sarabia. El conjunt del Principat suma d’aquesta manera verticalitat i desbordi a la davantera, cosa que pot venir molt bé per combinar amb les qualitats que disposen jugadors com Carlos Martínez.

El fitxatge de Nieto il·lusiona, de moment, en les oficines tricolor, ja que tot i la seva curta edat el jugador compta amb experiència en l’elit i pot ser determinant en la majoria de trobades que els esperen als andorrans en aquesta nova Primera Divisió RFEF plena de nivell. Un migcampista i dos davanters han sigut les tres incorporacions fins al moment de l’FC Andorra, juntament amb diverses renovacions. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT