Saura, 34è en la cursa del Gran Premi Sant Pere

La cursa de 115,5 quilòmetres de recorregut, tot i la forta calor, va estat molt ràpida

Un instant de la cursa.
Un instant de la cursa. | Hotel Ski Plaza Cycling Team

L’equip de l’Hotel Ski Plaza va estar present en el 54è Gran Premi Sant Pere, prova puntuable pel Trofeu Joan Casadevall (Grans Clàssiques), que es va celebrar en la localitat de Perafort (Tarragona). La cursa de 115,5 quilòmetres de recorregut, tot i la forta calor, va estat molt ràpida, ja que es va rodar a 44 km/h de mitjana.

El millor classificat dels andorrans va ser Marc Saura, que va entrar a 19 segons del guanyador, en la 34a posició. Mauro Garcia va entrar a 2.31 minuts, i Miquel Martínez, tot i patir una punxada a 15 quilòmetres de meta, va finalitzar a 3.38 minuts del primer classificat. Per la seva part, Guillem Ges no va poder finalitzar per problemes mecànics. Al quilòmetre 25 es va produir una escapada d’uns 15 corredors que va estar neutralitzada a 10 quilòmetres de la meta.

Després d’alguns intents de fuga, el corredor Jeroen Van Krimpen, de l’equip Antiga Casa Bellsolà, va aconseguir saltar del pilot i va arribar al final en solitari.