PUBLICITAT

El Nadal es salda amb 56 furts a locals nocturns i les estacions

  • La Policia deté a 14 individus, la meitat per conduir sota els efectes de l'alcohol
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Dos agents de Policia, d'esquena, patrullen al carrer. Foto: TONY LARA

«Ha estat un període tranquil» i «la seguretat continua sent un dels atractius del país», van ser les conclusions que va manifestar el portaveu del Govern ahir per fer el balanç del Nadal. Tot i això, per infraccions detectades cal assenyalar un total de 56 furts, sobretot de material d'esquí, aparells portàtils i altres mercaderies, principalment en locals nocturns i en les pistes d'esquí.

Per altra banda, la Policia ha detingut en les darreres festes un total de 14 persones, la meitat de les quals va ser per donar positiu en el control d'alcoholèmia en les intervencions a la xarxa viària. De la resta, altres dos va ser per estupefaents, dos més per desobediència i resistència a l'autoritat, entre d'altres.

En total la Policia va realitzar en aquest període un total de 384 intervencions (una més que el Nadal anterior) . Altres infraccions registrades van ser un robatori i dos furts amb força.

Bartolomé va qualificar els resultats de l'ocupació turística com a «positius, dins d'un optimisme moderat», destacant una alta presència de turistes sobretot en les pistes d'esquí i també als comerços.

L'Executiu va donar les xifres últimes d'entrada de vehicles en aquest període que va ser de 225.139 vehicles (el 70% per la frontera hispanoandorrana i la resta pel Pas de la Casa), una xifra que suposa un lleuger increment respecte a l'any 2009.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT