Oriol Martínez es proclama campió estatal a Màlaga

En el campionat s’enfrontaven els 48 millors jugadors d’Espanya de cada categoria.

Martínez amb el trofeu.
Martínez amb el trofeu. | FATT

Oriol Martínez es va proclamar campió a Antequera (Màlaga), que va ser l’escenari escollit per celebrar el Torneig Estatal Espanyol de Tennis Taula. En aquest campionat s’enfrontaven els 48 millors jugadors d’Espanya de cada categoria.

A la fase de grups, Martínez es va desfer dels seus cinc contrincants amb marcadors de 3-0, tots ells, a favor seu. Ja al quadre final, en els vuitens de final va guanyar per 3-0 a Hugo Serrano, de Murcia; en quarts de final es va desfer per 3-0 de Roc Gibert, de Terrassa; a la semifinal es va enfrontar a Roger Quesada, de Terrassa, al que va superar per 3-0; i a la final es va tornar a trobar amb el contrincant de la fase de grups Francisco Serrano, al que va guanyar per 3-1, proclamant-se així campió del Torneig Estatal Espanyol.

L’andorrà, a més, va aconseguir ser el top1 en el millor cop de la competició atorgat per la Real Federació Espanyola de Tennis Taula, realitzant un submarí que va tenir moltes visualitzacions a les xarxes socials.