Casal, Soldevila i Méndez es fan amb el podi en 25 quilòmetres

Els corredors de la FAM aconsegueixen el triplet en la primera edició de la 100 Trail

Un instant de la cursa de 25 quilòmetres.
Un instant de la cursa de 25 quilòmetres. | FAM

El poble d’Ordino va acollir la primera edició de la 100 Trail Andorra-Pyrénées, cinquena parada dins del calendari de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra. Organitzada pel grup Ironman, els corredors d’aquesta nova prova tenien quatre recorreguts disponibles de distància i dificultat molt variada.

En la distància de 25 quilòmetres, en categoria masculina, hi va haver un triplet de corredors de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM). Òscar Casal va travessar la línia de meta en primera posició, amb un temps final de 2.58.32. El segon en acabar la cursa va ser Arnau Soldevila, amb un temps de 3.03.56, mentre que el tercer classificat va ser David Méndez, amb un temps de 3.16.18. D’altra banda, en categoria femenina, Sheila Avilés es va proclamar guanyadora, amb un temps de 3.32.00.

En la cursa de 55 quilòmetres, Marc Casal va donar el seu màxim per travessar la catifa vermella en primera posició i un temps final de 6.31.14, mentre que en dones Christelle Lazard es va imposar amb autoritat completant la distància amb 7.40.24. Sabrina Solana va travessar la meta en segona plaça i un temps de 8.50.39, i Anna Feliubadaló les va acompanyar al podi amb un temps final de 9.46.05.