PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aguado jugarà un any més a l’FC Andorra i Herrera marxa

El migcampista, propietat del Saragossa, allargarà la cessió amb els tricolor

Per El Periòdic

Marc Aguado durant un partit amb l’FC Andorra.
Marc Aguado durant un partit amb l’FC Andorra. | @FCANDORRA

Marc Aguado vestirà la samarreta de l’FC Andorra por segona any consecutiu com a futbolista cedit. Així, el Reial Saragossa, entitat que disposa dels drets del jugador, va arribar a un acord amb el club del Principat per a allargar el préstec durant una temporada més.

El migcampista, als seus 21 anys, és una de les joves promeses del quadre aragonès. Per això, a la fi d’aquesta temporada, els saragossans van decidir renovar-lo fins a l’any 2023. No obstant això, abans de donar el pas a divisions més altes, continuarà la seva progressió amb els andorrans en la nova categoria del futbol espanyol, la Primera RFEF, que serà la tercera divisió nacional.

Pel que fa al rendiment del migcampista, durant la passada campanya va augmentar el seu protagonisme en la recta final. I és que durant la fase regular de lliga, Aguado va disputar un total de 10 partits (tan sols dues titularitats), sumant 268 minuts. No obstant això, en la fase d’ascens va participar en les quatre primeres trobades i va estar en totes elles en l’11 inicial del tècnic, Eder Sarabia.

Pel que fa a Borja Herrera, el club va anunciar ahir la seva desvinculació com a futbolista tricolor i li va donar les gràcies pels serveis prestats sobre els terrenys de joc. «L’FC Andorra vol agrair al futbolista la seva feina i compromís durant la seva etapa al club, així com desitjar-li molta sort en el futur», va apuntar l’entitat a les seves xarxes socials.
Quant al seu any esportiu a Andorra, l’evolució en l’equip va ser la contrària que la del seu company. D’aquesta manera, Herrera va començar com a titular en les primeres jornades, però en la segona part de la temporada va entrar molt poc en els plans de Sarabia. 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT