PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Brot a l’escola francesa de la Massana amb 10 positius

Els casos actius baixen fins als 56

Per El Periòdic

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell
L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell | Maricel Blanch

La ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, va confirmar ahir, al programa La Rèplica d’Andorra Televisió, un brot a l’escola francesa de primera ensenyança de la Massana amb uns 10 afectats.

Segons va explicar Vilarrubla, els contagis s’haurien produït després de detectar el positiu d’una docent, que hauria acabat contagiant una desena d’infants de quatre aules diferents, una de les quals està aïllada completament.

Referent a les dades epidemiològiques, en les darreres 24 hores només s’han detectat 4 nous positius. Actualment hi ha 56 casos actius, la qual cosa suposa dos menys que dimecres. Cal reiterar que no hi ha cap persona ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a planta ni a l’UCI. Tampoc hi ha cap ingrés a la planta Covid-19 habilitada al Cedre.

Finalment, a banda dels alumnes de la Massana, pel que fa a la població escolar, hi ha sis aules sota vigilància activa –una en total i cinc en parcial– i tres més en vigilància passiva, el que significa una menys que dimecres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT