PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 4.000 vehicles surten del país per la revetlla de Sant Joan

Aquest matí es preveu que es reactivi el trànsit per a la frontera espanyola

Per Alba Llacuna

Vehicles sortint del país per la frontera hispanoandorrana.
Vehicles sortint del país per la frontera hispanoandorrana. | MARICEL BLANCH

La primera operació sortida de l’estiu, la de la revetlla de Sant Joan, ha comportat que marxessin del país uns 4.000 vehicles durant la tarda de dimecres. Així ho va confirmar ahir el director de Mobilitat, Jaume Bonell, que va afegir que la jornada d’ahir va ser «de certa normalitat», sense que hi hagués retencions destacables.

Des de Mobilitat, la previsió de l’entrada d’uns 14.000 vehicles per aquest pont de Sant Joan segueix vigent. Una dada que, com va recordar Bonell, són xifres d’abans de la pandèmia i que denota que, a poc a poc, «es va recuperant la mobilitat habitual de la gent».
Els moments més conflictius, i que poden comportar cues, s’esperen aquest matí, pel que fa a l’entrada, mentre que el diumenge serà el de sortida de turistes cap als seus indrets d’origen i el retorn dels andorrans que no han començat vacances.

Bonell va demanar «precaució» i «paciència» als conductors per les possibles cues que es trobin i va recordar la campanya vigent fins a Meritxell, Aquest estiu aixeca el peu, perquè es moderi la velocitat i evitar, d’aquesta manera, possibles accidents de trànsit a les carreteres andorranes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT