PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les ‘bruixes’ tornen al centre d’Encamp

Uns 200 visitants demanen a les tarotistes que els llegeixin les cartes

Per El Periòdic

Una ‘bruixa’ llegeix les cartes.
Una ‘bruixa’ llegeix les cartes. | ANA/M.P.

Malgrat que l’any passat la pandèmia ho va impedir, Encamp va tornar a celebrar ahir al vespre, i com és habitual cada 24 de juny, la Nit de les Bruixes, un esdeveniment que converteix el centre del poble en el més místic d’Andorra. Des de les 21.00 hores i fins a la mitjanit, l’ambient esotèric va transportar els visitants i curiosos a un món ple de misteris, on les bruixes, amb les seves arts endevinatòries, consulten la bola de vidre, tiren cartes i llegeixen les mans a tothom que s’hi presti.

Enguany hi va haver una desena de parades repartides al llarg del carrer Major, nou bruixes i un bruixot, que van resoldre tots els dubtes d’aquells que es van atrevir a apropar-s’hi. A partir de les 21.45 hores, es van començar a repartir els 200 passis gratuïts per a tot aquell que prèviament ho havia demanat, sigui d’Encamp o de la resta de parròquies del país per gaudir d’un espectacle inèdit.

Es tracta d’un acte que en celebrar-se a l’aire lliure va permetre l’acompliment de totes les mesures per evitar la propagació de contagis, ja que, a més, les entrades a cadascuna de les carpes on esperaven les tarotistes també es van desenvolupar de manera esgraonada, va informar l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT