PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra aspira a la victòria davant Kosovo a la Davis

El combinat del Principat s’enfrontarà a un equip que no coneix el triomf

Per Marcos Bernat

Un moment d’un partit entre Andorra i Macedònia.
Un moment d’un partit entre Andorra i Macedònia. | Jean-Ba Poux

Andorra té una nova oportunitat per a sumar la seva primera victòria a la Copa Davis en els tres duels que es disputen davant Kosovo. Els del Principat s’enfronten a un conjunt que, com ells, tan sols coneix la derrota en el grup IV de seleccions europees que formen el torneig.

Malgrat que els resultats dels tricolor no conviden a l’optimisme, si es comparen amb els del seu rival d’avui, sembla que les opcions de sumar un triomf que seria històric són reals. Així, els kosovars han realitzat registres molt similars als dels andorrans. De fet, se situen per sota a la classificació, ja que és el combinat nacional que més enfrontaments ha disputat, amb nou, i no ha vençut en cap d’ells.

Pel que respecta a la trajectòria de tots dos en el campionat, cal destacar que Kosovo ha jugat contra els mateixos rivals que Andorra, que són Macedònia i Moldàvia. A més, també s’ha vist les cares amb San Marino, i va perdre en els tres duels que es van dur a terme.
Quant a les sensacions amb les quals arriben els nois de Jean-Ba Poux, seleccionador nacional i quart jugador dels del Principat, van mostrar una gran actitud i motivació en els partits que es van jugar recentment davant els macedonis.

Així, tant el tècnic com la resta de l’equip, format per Damien Gelabert, Eric Cervós i Jordi Trilla, afronten el repte d’avui amb la confiança que estan davant el seu moment a la Davis, tal com va apuntar Poux després de caure davant Macedònia. «Ara comença la nostra competició», va afirmar.
En la mateixa línia, l’entrenador va mostrar una gran ambició de cara als duels que vinents, ja que va manifestar que «hem de donar el màxim i guanyar com sigui davant Kosovo i San Marino». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT