PUBLICITAT

Encamp aposta per espectacles de companyies teatrals franceses per a la revetlla de Sant Joan

La companyia francesa Super Cho amenitza la vetllada amb la seva actuació 'Etincelle'

Per El Periòdic

L'espectacle de foc i dansa oferit aquesta revetlla a Encamp.
L'espectacle de foc i dansa oferit aquesta revetlla a Encamp. | ANA/E.C.

La pluja no ha aconseguit esguerrar l'espectacle de foc i dansa que el comú d'Encamp ha ofert aquesta revetlla de Sant Joan a la plaça dels Arínsols i a la plaça de l'Església del Pas de la Casa. A Encamp, la companyia francesa Super Cho ha amenitzat la vetllada amb la seva actuació 'Etincelle' (Espurna), un viatge al voltant del món de les arts del foc que ha combinat malabars, música i danses. Desenes de persones han gaudit de l'experiència, alguns des del carrer, mentre tiraven petards, i molts altres asseguts a les cadires que el comú havia disposat a la plaça, respectant totes les mesures sanitàries pertinents. De fet, l'espai s'ha deliminat i només s'hi podia accedir amb mascareta, degut a l'aglomeració de gent que ha provocat la curiositat de l'espectacle. Un cop ha finalitzat l'actuació, s'ha encès la foguera tradicional a l'aparcament de Prat de l'Areny.

Pel que fa al Pas de la Casa, l'espectacle ha anat a càrrec de la companyia La Salamandre, que ha fet gaudir els assitents amb l'actuació 'Le songe de Prométhée' (El somni de Prometeu), que desenvolupa el mite de la divinitat de la mitologia grega a través de la llegenda i el simbolisme. En acabat, també s'ha encès una foguera a la mateixa plaça de l'Església.

Per Sant Joan, més

També el dia 24 de juny, el comú d'Encamp oferirà un nou espectacle als seus visitants i residents. Des de les nou del vespre, un ambient esotèric transportarà a tots aquells que siguin al carrer a un món ple de misteris, on les bruixes, amb les seves arts endevinatòries, consultaran la bola de vidre, tiraran les cartes i llegiran les mans a 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT