PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El PS + Independents d’Encamp pregunta pel trasllat de l’FC Andorra

Els consellers demanaran en el Consell de Comú per les obres al Prada de Moles

Per El Periòdic

Una imatge dels consellers al Comú d’Encamp.
Una imatge dels consellers al Comú d’Encamp. | PS

Els consellers de Partit Socialdemòcrata + Independents al Comú d’Encamp estan preocupats per les informacions aparegudes recentment que apunten que l’FC Andorra haurà de jugar a Andorra la Vella la temporada que ve, segons va manifestar el partit en un comunicat. Per això han entrat una bateria de preguntes al respecte per «treure’n l’entrellat» en la propera sessió del Consell de Comú.

Les preguntes, que firma el conseller Enric Riba, demanen el perquè del trasllat de l’FC Andorra a la capital per a la campanya vinent. D’altra banda, també qüestiona «si, com sembla ser, és per la necessitat de fer obres a la instal·lació encampadana de Prada de Moles». Sobre aquest aspecte, Riba demana quina durada i quin cost tindran.
Així mateix, el conseller es pregunta «si s’ha previst l’afectació que puguin tenir els suposats treballs a la resta d’usuaris, i si aquests, com el Futbol Club d’Encamp tindran un altre indret per a poder entrenar».

Finalment, el conseller socialdemòcrata pregunta pel fet que no s’hagi informat d’aquestes qüestions durant les pertinents comissions.
Cal destacar que el Prada de Moles és l’habitual escenari dels tricolor i, per tant, la pròxima temporada hauria d’haver acollit els partits de la nova categoria que disputarà l’equip dirigit per Eder Sarabia, la Primera REF. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT