El Taekwondo Club Andorra guanya el campionat infantil

La federació ja prepara el Campionat d’Espanya de Clubs en categoria infantil per al setembre

Una imatge del Campionat d’Andorra Infantil 2021.
Una imatge del Campionat d’Andorra Infantil 2021. | Juanjo Padrós

El Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria va ser l’escenari escollit per celebrar el Campionat d’Andorra Infantil 2021. L’esdeveniment va comptar amb prop de 100 competidors dels diferents clubs del Principat.

La classificació per clubs va quedar de la següent manera: el Taekwondo Club Andorra va ser el campió per equips amb 13 medalles d’or, 12 de plata i 15 de bronze; en segon lloc es va classificar el Taekwondo Club Ordino, amb set ors, quatre plates i sis bronzes; i en tercera posició va quedar el Club Principat d’Escaldes, amb dos ors, cinc plates i dos bronzes.

El seleccionador andorrà, Juanjo Padrós, va recalcar tenir «molta esperança il·lusió en aquests competidors i competidores de la base». Els millors competidors del campionat formaran l’equip andorrà per participar en el Campionat d’Espanya de Clubs infantil.