PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra 21 Ports encetarà unes jornades plenes d’esport al país

L’esdeveniment compta amb 120 corredors de diversos punts geogràfics arreu del món

Per El Periòdic

Una edició prèvia de l’Andorra 21 Ports.
Una edició prèvia de l’Andorra 21 Ports. | Ironman

The Ironman Group celebrarà l’edició inaugural de l’Andorra 21 Ports, que tindrà lloc a Andorra la Vella entre avui i dissabte. Serà una de les cites que conformen la primera edició de l’Andorra Multisport Festival, un esdeveniment de primera categoria que reunirà esportistes de tot arreu.

Andorra és, per tradició, un dels escenaris més espectaculars per gaudir dels esports de resistència i aventura, i és per això que durant pràcticament dues setmanes, centenars d’esportistes es trobaran al Principat per disputar l’Andorra 21 Ports, de ciclisme de carretera; l’Andorra MTB Classic-Pyrenees, de ciclisme de muntanya; l’Ironman 70.3 Andorra, de triatló; i la Trail 100 Andorra-Pyrenees, de trail running.

Al voltant de 120 participants estaran presents en la sortida del 21 Ports, preparats per acumular desnivell amb les seves bicicletes de carretera. Entre els països més representats estaran Espanya, França, Regne Unit, Andorra, Bèlgica i els Emirats Àrabs Units. Per tal d’afrontar els 300 quilòmetres i 8.380 metres de desnivell positiu que engloba la cursa, els participants hauran de finalitzar tres etapes, totes elles amb sortida i arribada al Parc Central.

Es podrà competir per equips o en categoria solo i, com en les grans voltes ciclistes, des del primer dia estaran en joc diversos mallots (líder, muntanya i joves), que decidiran la classificació per etapes i la general final. Entre els participants que optaran a portar-los estan el 14 vegades campió d’Espanya de ciclisme de muntanya i campió del món màster de descens, Tomi Misser, així com  el resident Eduard Barceló. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT