PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria prepara una jornada dedicada al circ

Aquest cap de setmana tindran lloc els espectacles a la plaça de la Germandat

Per El Periòdic

Mireia Codina i Yldor Yach amb el cartell de la jornada.
Mireia Codina i Yldor Yach amb el cartell de la jornada. | ANA / M. P.

Arran de les sinergies establertes entre el comú de Sant Julià de Lòria i l’artista Yldor Llach, la corporació laurediana va presentar ahir un projecte cultural centrat en el món del circ, sota el nom Muntanyes de Circ, que tindrà lloc aquest divendres i dissabte. Segons va explicar la cònsol menor, Mireia Codina, l’objectiu d’organitzar aquest esdeveniment, en el qual hi haurà actuacions a l’aire lliure de la mà de quatre companyies diferents, és que les famílies puguin gaudir de Sant Julià de Lòria mitjançant «una proposta nova, fresca i que ajudarà a dinamitzar la parròquia». 

D’aquesta manera, la idea és posar en pràctica aquest any una prova pilot d’un esdeveniment que es vol convertir en un festival de referència, ampliant al llarg dels anys vinents tant el nombre d’espectacles com els dies de celebració. La relació entre el comú i Llach es va iniciar l’agost del 2020, quan l’artista va participar en el cicle A ritme d’estiu. Un primer contacte que va afavorir la idea de planificar un esdeveniment més gran en el futur. 

Pel que fa a l’esdeveniment, el divendres 25 de juny a partir de les 19.00 hores, està prevista a la plaça de la Germandat l’actuació Monstres, a càrrec de la companyia Riguel Multidisiplinar. De cara al dissabte, a partir de les 10.00 hores a la plaça de la Germandat se celebrarà l’espectacle Back2Classics de la companyia Plantea Trampoli Disciplina; a les 11.00 hores, i al mateix indret, hi haurà una actuació musical del grup Les Boozan Dukes; a les 11.30 hores a la plaça del Solà s’oferirà l’espectacle Sobre Rodes, d’Yldor Llach, i a les 12.00 hores, també a la plaça de la Germandat, serà el torn de la companyia Circ Pistolet Multidisciplinar amb el seu espectacle Potser no hi ha final.

Les actuacions es tornaran a repetir per la tarda, des de les 17.00 fins a les 20.00 hores, amb una segona ronda dels espectacles de Back2Classics, Les Boozan Dukes i Yldor Llach. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT