PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra no pot amb Moldàvia en els primers duels a la Copa Davis

Gelabert i Cervós van disputar els individuals i el dobles davant «la millor selecció d’aquí»

Per El Periòdic

L’equip andorrà de Copa Davis durant el sorteig de grups.
L’equip andorrà de Copa Davis durant el sorteig de grups. | Jean-Ba Poux

L’equip andorrà per a la Copa Davis no va poder guanyar davant un combinat de Moldàvia que es va mostrar molt sòlid i amb jugadors de gran nivell.

Damien Gelabert va ser el primer a jugar en individuals contra Illia Snitari (1588 ATP), on va caure derrotat per 6-1, 6-2, i tot seguit ho va fer Eric Cervós davant Alexandre Cozbinov (670 ATP), que no va poder puntuar amb un 6-0, 6-0. Per a acabar la jornada, ambdós tennistes van tenir el duel de dobles, que va acabar amb un 6-1, 6-1. «Ha sigut un debut complicat, però és cert que Moldàvia és el millor equip amb diferència que hi ha aquí, amb un jugador 600 del món, i quasi segur que pujaran de categoria amb facilitat», va declarar el capità de l’equip andorrà, Jean-Ba Poux en acabar la jornada.

Els del Principat arribaven a la competició en ple període de reconstrucció i «aquests partits encara ens queden una mica gran». Les trobades van servir perquè els jugadors agafessin ritme i per a preparar els partits d’avui, on Andorra s’enfrontarà a Macedònia, un equip que compta amb fins a tres jugadors dins del rànquing ATP. Als tricolor els esperen unes jornades dures, de màxima intensitat, a causa de l’emparellament amb el qual van sortir després del sorteig del dilluns, i és que els andorrans van caure en el subgrup de cinc equips (havent-hi un altre de quatre equips), tot just amb les seleccions de més nivell dins del grup 4 d’aquesta Copa Davis.

Així doncs, quasi segur l’equip andorrà haurà de lluitar per l’única plaça disponible que deixaran els cocos per a poder aconseguir l’ascens de categoria. «Els nostres jugadors han sortit amb tot el que tenien, han fet un gran esforç i intentarem fer-ho el millor que puguem en els partits que ens quedin», va comentar Poux. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT