PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Adrià Regada guanya en categoria cadets a Vall de Boí

Roger Turne el va acompanyar al podi, sent segon a tant sols 25 segons de diferència i mostrant un bon ritme

Per El Periòdic

Regada i Turne, al podi.
Regada i Turne, al podi. | ACA

L’equip de competició de l’ACA va tenir una presència destacada en una nova prova de la Copa Catalana Internacional, a Vall de Boí. Les jornades van estar marcades per les pluges que es van anar repetint tant dissabte com diumenge, i que van provocar que es modifiqués el recorregut de la cursa a causa del mal estat que presentava el terreny.

En la categoria Cadets, Adrià Regada va aconseguir la victòria amb una cursa molt sòlida des de la primera volta, podent escapar-se en solitari les dues últimes voltes i guanyant amb un temps total de 57.27. En segona posició va arribar Roger Turne, a tant sols 25 segons del guanyador, fent una cursa de menys a més, i finalitzant amb molt bon ritme de competició. Per acabar de completar la categoria, Cesar de Cunha va finalitzar en 34a posició i va agafant cada vegada més confiança en aquest tipus d’esdeveniments.

En categoria Júnior, l’ACA també va tenir representació. En aquest cas, el rider que va participar va ser Nuno Gomes, que va assolir la 23a posició amb un temps de 1.26.38. La Copa Catalana s’atura fins al mes de setembre, on finalitzarà amb les curses de Vallnord a Andorra i de Sea Otter a Girona. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT