PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ocupació hotelera supera el 55% els caps de setmana

Comença una setmana decisiva amb l’arribada del Mountain Music

Per El Periòdic

Imatge d'uns hotels a la capital.
Imatge d'uns hotels a la capital. | tony lara

L’ocupació hotelera manté la tendència de les darreres setmanes i continua per sobre del 55% durant els dissabtes i diumenges en els hotels oberts de la Unió Hotelera (UHA), que actualment són 43. Segons va detallar el director de l’entitat, Jordi Pujol, durant la setmana l’ocupació baixa al 35 i 40%, «unes xifres molt similars a les esperades». 

Amb tot, aquesta podria ser decisiva per al sector perquè comença l’Andorra Mountain Music i «arribem a finals de mes on preveiem que les ocupacions a poc a poc vagin sent superiors a les actuals i preveiem amb la fi dels ERTOs, algunes obertures mes d’establiments entre aquesta i la propera setmana», va declarar Pujol. En aquest sentit, cal recordar que el Mountain Music, la principal aposta d’Andorra Turisme per reactivar el turisme a l’estiu, arrenca aquest dissabte amb l’actuació d’Armin Van Buuren, un autèntic referent en el gènere electrònic que compta amb una discografia de set àlbums d’estudi complets, amb les entrades gairebé esgotades. 

Tornant a l’ocupació hotelera, també cal destacar que la setmana en què es va registrar una major demanda de reserves va ser la del 17 al 23 de maig, amb una mitjana de 68,07%, tot i que en aquell moment només hi havia 25 establiments oberts dels associats a l’UHA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT