PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Detingudes quatre persones en el marc d’una operació de lluita contra el contraban

La Policia confisca 6.800 paquets de tabac, cinc turismes i 1.300 euros en metàl·lic

Per El Periòdic

El material decomissat
El material decomissat | POLICIA

El Cos de Policia, juntament amb el Cos de Duana Andorrana, va procedir a la nit a la detenció de dos homes residents de 64 i 74 anys i dos homes no residents de 32 anys cadascun, com a presumptes autors dels delictes contra l’ordre socioeconòmic, l’administració de justícia i l’ordre públic. Les detencions van tenir lloc a Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria en el marc de l’anomenada operació Constel·lació, que es troba judicialitzada des del mes de març i que se centra en la lluita contra el contraban de tabac i el blanqueig de diners o valors. Del conjunt de les investigacions realitzades, es determina que el valor mínim subministrat i destinat al contraban per aquesta organització criminal seria superior als 125.000 euros. 

Segons les investigacions realitzades, les dues persones residents serien presumptament les encarregades de subministrar tabac en grans quantitats a un grup organitzat de contraban de la regió de Tolosa al qual pertanyerien i, que transportava la mercaderia mitjançant traginers per passos d’alta muntanya, informa la policia.

En el transcurs de l’operatiu es van confiscar 6.800 paquets de tabac –valorats en 23.664 euros-–així com cinc turismes –dos amb matrícula del Principat, dos d’Espanya i un de França– i 1.300 euros en metàl·lic. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT