PUBLICITAT

Tornen les falles per Sant Joan a Sant Julià de Lòria

El comú proposa com a acte principal la cercavila amb la Flama del Canigó

Per El Periòdic

Rodada de falles a Sant Julià de Lòria.
Rodada de falles a Sant Julià de Lòria. | Comú de Sant Julià de Lòria

La nit de Sant Joan d’aquest any serà especial a la parròquia de Sant Julià de Lòria. I això es deu al fet que, d’una banda, tornen les falles després de l’aturada de l’any passat per la crisi sanitària i, de l’altre, se celebren els 25 anys des que es van començar a rodar a la parròquia. A més a més, coincideix que aquest 2021 la fallaire major de les valls és la laurediana Anna Lluch. 

Pel que fa a la revetlla, el dimecres 23 començaran les celebracions amb la recollida de la Flama del Canigó a Casa de la Vall a les set de la tarda i la baixada de relleus fins a la plaça de la Germandat. Altrament, l’acte central serà la cercavila amb la Flama del Canigó i els fallaires adolescents i adults. En aquest sentit, el primer tram tindrà lloc a dos quarts d’onze al barri Rocacorba i finalitzarà amb el ball dels fallaires adults a la plaça de la Germandat.

Respecte al segon tram, informen des del comú que tindrà com a inici la plaça de la Germandat i acabarà al parc del Prat Gran amb la lectura del manifest i l’encesa de la foguera a mitjanit. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT