PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tere Morató serà nova jugadora del Vila-Real

La futbolista andorrana vestirà de groc la pròxima temporada i l’anunci es farà oficial aquesta setmana

Per David Sansaloni

Morató en el seu debut en la Lliga Iberdrola amb el Rayo Vallecano.
Morató en el seu debut en la Lliga Iberdrola amb el Rayo Vallecano. | FAF

Tere Morató vestirà de groc la pròxima temporada i formarà part de la disciplina castellonenca. La futbolista andorrana va arribar a un acord amb el Vila-real, que tindrà el seu equip femení en la Primera Divisió després de realitzar una excel·lent temporada on han batut tots els rècords.

Les groguetes van ser l’equip més anotador (56 gols) i el menys golejat (19 dianes en contra). i van signar una primera fase gairebé immaculada, sent líders destacades del Grup Sud B, amb un impressionant balanç de 13 victòries, dos empats i una sola derrota en 16 trobades.

Després de renovar les davanteres Salma Paralluelo i Sheila Guijarro, les migcampistes María Cienfuegos i Sara Medina, les defensores Lara Mata, Irene Miguélez, Olivia Oprea i Yenifer Giménez, i la portera Elena de Toro, l’equip liderat per Sara Monforte comptarà amb la qualitat ofensiva de Morató, que ha sigut una de les jugadores destacades del Rayo Vallecano aquesta temporada.

La joia del Principat, com ja li diuen alguns mitjans espanyols, va ser, amb 18 anys, una de les destacades en el Barça B, on va passar quatre anys fins a firmar per l’entitat madrilenya. L’anunci del seu fitxatge pel submarí es farà oficial aquesta setmana. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT