PUBLICITAT

La Flama del Canigó torna al Principat després d’un any

La tradició catalana passa pel Pirineu i la capital serà la parròquia d’acollida

Per El Periòdic

Imatge d’una de les edicions anteriors de la Flama del Canigó.
Imatge d’una de les edicions anteriors de la Flama del Canigó. | Álex Lara

El Centre de Cultura Catalana d’Andorra ha detallat informació relacionada a l’arribada de la Flama del Canigó. En aquest sentit, destaquen des del centre que malgrat que les restriccions persisteixen a causa de la pandèmia, han pogut recuperar «en certa manera» enguany el format habitual. 

Així, el protocol establert marca que la Flama arribarà demà al matí a les 13.00 hores a la frontera andorrana del sud, on serà rebuda pels monitors d’AINA, els quals la portaran fins al Comú d’Andorra la Vella (ja que aquesta és la parròquia amfitriona d’enguany), on arribarà al voltant de les 13.30 hores. Al comú, la Flama serà rebuda per la cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, i altres representants que la guardaran fins a la tarda.

A partir de les 19.00 hores, membres del comú s’encarregaran de portar-la fins a la Plaça del Consell i allà serà rebuda per la Síndica General, Roser Suñé, així com per altres autoritats presents. D’altra banda, remarquen des del Centre de Cultura Catalana d’Andorra que un cop es llegeixi el manifest, es procedirà al lliurament de la Flama a cadascuna de les diferents parròquies perquè puguin encendre les fogueres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT