PUBLICITAT

El grup La Pegatina tocarà a la Festa del Poble d’Encamp

Les activitats seran a l’aire lliure i el concert tindrà aforament limitat

Per El Periòdic

La cònsol major, Laura Mas, amb els representants de la comissió de festes.
La cònsol major, Laura Mas, amb els representants de la comissió de festes. | ANA / A. S.

El concert de La Pegatina serà el plat fort de la Festa del Poble d’Encamp aquest darrer cap de setmana de juny. El comú, juntament amb la comissió de festes d’Encamp, van presentar ahir el programa de la festa. En aquest aspecte, la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, va voler agrair la tasca feta per la comissió així com pel Departament de Cultura per haver organitzat els actes i la que faran durant els tres dies de la festa perquè «grans i petits puguin gaudir» de l’entrada a l’estiu. Alhora, Mas també va remarcar que per tal de tenir uns protocols menys restrictius, tots els actes seran a l’aire lliure, a excepció només de la darrera representació de l’Esbart Sant Romà, 47’ 52’’

Així, la festa del poble començarà el divendres 25 de juny amb el tradicional repic de campanes a les 20.00 hores, que continuarà amb el concert de The Soundsets Band a la plaça de Sant Miquel. El dissabte, 26 de juny, s’iniciarà a les 12.00 hores amb l’actuació de l’Esbart Sant Romà amb l’Encamp de Gresca, i a continuació, els Pali amenitzaran el vermut a la plaça dels Arínsols. En la mateixa línia, de cara a la tarda, Marta Roquett actuarà a les 16.00 hores a la plaça de Sant Miquel i a continuació, ho farà el grup musical Black Thursday. La nit de dissabte acabarà amb el plat estrella de la festa, l’actuació del grup català La Pegatina.

El concert es durà a terme a la plaça de Sant Miquel i per donar cabuda a més gent, des de les 18.00 hores i fins a les quatre de la matinada de diumenge, es tallarà l’avinguda i hi haurà un circuit d’entrada amb tanques i agents de seguretat per vetllar l’aforament. Pel que fa a diumenge, es duran a terme activitats per als més petits des de les 11.00 fins a les 13.00 hores i a partir de les 22.00 hores hi haurà focs artificials. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT