PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La dona ferida a l’accident de Bassella, en estat crític

El jove implicat a l'accident d'Ordino es troba a dependències policials, a l'espera de passar a disposició judicial.

Per El Periòdic

Imatge de l’accident d’Ordino.
Imatge de l’accident d’Ordino. | ANA

La dona ferida en l’accident dissabte a la C-14 a Bassella, la resident Mercè Pascual, que ocupa un càrrec d’Afers Socials, continua en estat crític. Així, està ingressada a l’UCI de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell després de patir un xoc en el qual la seva parella, l’arquitecte Arnau Fríguls, de 43 anys, va perdre la vida. De la mateixa manera, un altre implicat a l’accident, un noi de 24 anys, també va morir. Cal destacar que el xoc es va produir entre tres turismes i un autobús.

D’altra banda, dissabte, un motorista holandès no resident de 65 anys va morir en un accident trànsit a Ordino, a prop de Sornàs, que es va produir passats dos quarts de nou del vespre. En l’incident també s’hi va veure implicat Fiat Panda amb matrícula del Principat. El conductor d’aquest vehicle, era un jove resident de 20 anys, que va quedar detingut per un presumpte delicte d’homicidi imprudent. 

Segons van informar des del cos de Policia, el jove es troba a dependències policials, a l’espera de passar a disposició judicial, un fet que es podria dur a terme avui, segons expliquen les fonts policials. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT