PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià dona per inaugurada la cala laurediana amb un concert

L’acte, protagonitzat pel grup Les Anxovetes, es veu modificat per la pluja

Per El Periòdic

Un instant del concert d’havaneres.
Un instant del concert d’havaneres. | ANA/A.S.

Igual que en la primera edició de l’any passat, la inauguració de la cala laurediana es va veure afectada per la pluja. Tot i no haver pogut fer la inauguració a la cala, dissabte es va donar donat el tret de sortida a la platja fluvial i des d’ahir l’accés a la sorra de la platja va quedar obert.

D’altra banda, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, va destacar que «la part bonica» que era el concert d’havaneres a càrrec del grup català Les Anxovetes es va poder celebrar dins el vestíbul del Centre cultural i de congressos lauredià a les 19.00 hores. Així, no es va haver de modificar l’horari que estava previst per començar l’actuació.

Davant les condicions meteorològiques, durant la inauguració, Majoral va mostrar el sentit de l’humor, manifestant que d’aigua per la cala no en faltarà amb les pluges recents. A més, va comentar que la cala s’anirà obrint per fases. D’aquesta manera, a més d’obrir ahir la zona de sorra, de cara a la setmana vinent també s’obrirà el bar. Pel que respecta al bany, va explicar que cal estar pendents de les condicions del riu:

«L’accés a l’aigua serà a partir del moment en què el nivell del riu ho permeti», va declarar, recordant que l’any passat es va poder obrir a principis de juliol. A més, també va remarcar que s’ha renovat el parc i que, a banda, el volen «dinamitzar en l’àmbit esportiu». Per tant, si la situació sanitària ho permet, la corporació preveu organitzar algun torneig de futbol pels infants i també activitats al camp de petanca, el qual també s’ha adequat. «La voluntat és donar-hi més vida», va indicar.

Pel que fa al concert d’havaneres, el cònsol va explicar que el trasllat i l’adaptació de l’actuació al Centre cultural i de congressos va estar senzilla perquè ja tenien els protocols fets. Així i tot, l’accés es va limitar a un màxim de 70 persones. En aquest sentit, va lamentar que si s’hagués pogut celebrar a la cala, segurament hi hauria hagut més públic. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT