PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Salut informa de tres nous positius i els casos actius baixen fins a 65

Pel que fa a la vacunació, ja s’han administrat un total de 58.979 dosis

Per El Periòdic

Una imatge del centre d’administració de vacunes.
Una imatge del centre d’administració de vacunes. | Twitter/Saas

Els casos nous de coronavirus detectats en les darreres hores han estat només tres, segons les dades fetes públiques durant la jornada d’ahir pel Govern. D’aquesta manera, el total de casos positius des de l’inici de la pandèmia se situa en 13.842. D’altra banda, les altes s’eleven a 13.650, i es van registrar deu més que dijous. Pel que fa a les defuncions, es mantenen en 127. Així, les dades continuen fent que es provoqui una davallada en els casos actius al Principat que, actualment, són 65, és a dir, set menys que els anunciats pel Ministeri de Salut dijous.

Pel que respecta a la campanya de vacunació, des de l’inici s’han administrat un total de 58.979 dosis. D’aquestes, cal destacar que 37.832 són primeres, mentre que 21.147 són segones. Concretament els números de dijous apunten que es van administrar 2.087 vaccins.

Finalment, pel que fa a la població en edat escolar, hi ha sis aules sota vigilància activa, altres dues estan sota total i quatre en parcial. Així mateix, també es compten cinc en vigilància passiva. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT