PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Barceló participarà en les quatre proves del Multisport

La cirereta del pastís serà l’Ironman 70.3 que es disputarà el 4 de juliol

Per El Periòdic

Una edició passada de l’Andorra Multisport Festival.
Una edició passada de l’Andorra Multisport Festival. | Andorra Multisport Festival

L’Andorra Multisport Festival es farà notar al territori andorrà, del 22 de juny al 4 de juliol, amb les seves quatre proves de resistència, en què participaran centenars de corredors de tot el món. 


Un d’aquests participants serà Eduard Barceló, que no satisfet amb prendre part d’una de les línies de sortida, buscarà finalitzar les quatre proves de l’esdeveniment, i per aquest ordre: Andorra 21 Ports, Trail 100 Andorra-Pyrenees, Andorra MTB Classic-Pyrenees i Ironman 70.3 Andorra. L’esportista barceloní, resident a Andorra des de 2006, acumula un ampli bagatge en esports de resistència, amb un vessant competitiu multidisciplinar que l’ha portat a ser vencedor de la Copa del Món de raids d’aventura en tres ocasions (1999, 2000 i 2001), així com haver disputat el Campionat del Món Ironman de Kona (2009) i haver acabat 15è al Campionat del Món de Swimrun (2019), entre molts altres èxits esportius de rellevància. 


En total, l’esdeveniment comptarà amb nou dies de competició, amb només dos de descans entremig per donar una mica de treva als participants. Barceló va valorar especialment l’entorn en què es desenvoluparà el repte, en un escenari on la natura és l’autèntica protagonista, i on el territori urbanitzat només representa el 4% del total. La competició de quatre etapes de ciclisme de muntanya serà l’avantsala de la traca final, l’Ironman 70.3 Andorra. 


L’esportista va voler celebrar un retorn a les competicions que s’havia fet esperar molt: «Espero gaudir de les proves i els seus recorreguts, que són espectaculars, del contacte amb altres participants i de recuperar la celebració de competicions, després d’un any molt llarg sense elles».


Així doncs, les proves que formaran d’aquest Andorra Multisport Festival seran l’Andorra 21 Ports, el Trail 100 Andorra-Pyrenees, l’ Andorra MTB Classic-Pyrenees i l’Ironman 70.3 Andorra. La cita ja va tancar el registre general per a aquesta edició de 2021 i s’espera que sigui tota una festa de l’esport. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT