PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Salut detecta tres positius i els casos se situen en 72

Pel que fa a la campanya de vacunació, s'han administrat fins a 56.892 dosis

Per El Periòdic

El centre de vacunació.
El centre de vacunació. | Arxiu/ANA

La bona situació epidemiològica del Principat es manté en les darreres 24 hores, segons les dades aportades pel Ministeri de Salut, que va detectar durant la jornada d’ahir només tres nous positius per la Covid-19. En aquest sentit, també es va anunciar que set persones més ja han superat la malaltia. D’aquesta manera, la xifra de casos totals des de l’inici de la pandèmia se situa, actualment, en 13.839. D’altra banda, les altes se situen en 13.640.

A més, segons apunta l’última actualització d’ahir, resten 72 casos actius, mentre que les defuncions es mantenen en un total de 127.
Pel que fa a la campanya de vacunació, fins ahir, s’han administrat fins a 56.892 dosis.

Aquesta xifra és de 1.864 més respecte a les que s’havia donat aquest dimecres. Concretament, 37.013 dels vaccins corresponen a primeres dosis i 19.879 a segones.
Quant a la pressió hospitalària, a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell continua sense haver-hi cap ingressat. Finalment, pel que fa a la població en edat escolar, hi ha quatre aules sota vigilància activa. D’aquestes, dues es troben en situació de vigilància total i altres dues en parcial. També s’ha de sumar altres sis, que estan en vigilància passiva. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT