PUBLICITAT

José Luis Nueno destaca el creixement de la venda online

En tan sols sis mesos, les compres en línia han augmentat en total un 5%

Per El Periòdic

Albert Fernández, Joan R. Mas i José Luis Nueno a la ponència ahir.
Albert Fernández, Joan R. Mas i José Luis Nueno a la ponència ahir. | Crèdit Andorrà

Crèdit Andorrà va impartir ahir la conferència Què puc fer per servir i fidelitzar els meus clients?, una ponència on el professor ordinari de l’IESE Business School i responsable de la Càtedra Intent HQ de Canvis en el Comportament del Consumidor, José Luis Nueno, va explicar els diferents canvis que la Covid-19 ha generat en la manera de comprar i consumir de la població, així com la transformació que han viscut sectors com el retail i el turisme segons les modificacions del comportament del client. 

Així, Nueno va voler remarcar que després que les empreses hagin reforçat les vendes en línia arran de la pandèmia, en només sis mesos s’ha registrat un creixement en les compres del 5%, fet que suposa un augment «molt important» tenint en compte «què és deu vegades el que es creixia en tot un any». Malgrat això, l’expert va assenyalar que probablement «es produeixi un lleuger decrement d’aquest creixement», ja que amb la relaxació de les restriccions sanitàries hi haurà persones que passaran a dependre més de les botigues físiques que no pas de l’e-commerce.

Pel que fa a territori nacional, l’expert va indicar que el consumidor andorrà realitza el 87% de les seves compres al Principat, per la qual cosa va manifestar la necessitat de «donar-li el màxim de facilitats perquè -aquesta situació- segueixi sent així». 

D’altra banda, el titular de la Càtedra Crèdit Andorrà d’Emprenedoria i Banca a l’IESE, Albert Fernández, va comentar que des de la Càtedra el que es busca és promoure el coneixement relacionat amb l’emprenedoria perquè pugui ser útil pels emprenedors andorrans a l’hora de crear start-ups.

Al seu torn, el director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà, Joan R. Mas, va posar en relleu la voluntat d’enllaçar la nova Càtedra d’Emprenedoria i Banca «amb l’entorn emprenedor i amb el món del pionerisme d’Andorra».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT