PUBLICITAT

La Massana preveu repartir 800 racions d'escudella

EL PERIÒDIC
la massana

Periodic
Dos persones proven l'escudella en una edició anterior. Foto: EDUARD COMELLAS

La tradicional escudella de Sant Antoni de la Massana preveu repartir unes 800 racions el proper 17 de gener. Aquest any, els encants i l'escudellada es traslladen a la plaça de les Fontetes ja que a l'emplaçament habitual, el Prat del Colat, s'hi estan fent les obres del nou edifici de restauració i serveis. La celebració començarà amb una missa a la capella de Sant Antoni de la Grella, a les onze del matí, amb la participació de la Coral Sant Antoni de la Massana. Per facilitar l'accés als ciutadans, hi haurà transport gratuït de les 10.30 fins a les 12 hores des de les parades de bus del centre de la Massana fins a la capella.

Abans de l'escudella es faran els tradicionals Encants de Sant Antoni, una subhasta de diferents lots de productes, sobretot embotits del país. Des de fa més de quinze anys l'encarregat de continuar amb la tradició és Antoni Areny, més conegut com el Salla. Els diners que es recapten es lliuren a Càritas.

Per segon any, també se serviran un centenar de racions aptes per a persones que pateixen al·lèrgia a la proteïna de la llet, a les llegums i l'api o intolerància al gluten i la lactosa.

Els ingredients que es faran servir seran: patata, col, pastanaga, brou, arròs, vedella d'Andorra, pilota sense farina ni ou, botifarra negra i pollastre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT