PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Pujada Arinsal comptarà amb un total de 68 pilots

L’esdeveniment engegarà motors aquest dissabte amb un parc de vehicles «realment espectacular»

Per El Periòdic

La Pujada Arinsal lúltim any.
La Pujada Arinsal lúltim any. | ACA

La Pujada Arinsal engegarà motors aquest dissabte amb una xifra de 68 pilots inscrits i amb un parc de vehicles que l’organització va definir com «realment espectacular», amb nou barquetes, 10 vehicles CM, quatre monoplaces, sis GT i una gran quantitat de Turismes de totes les categories.

Amb aquesta llista, l’ACA Esport obre el Campionat de França de Muntanya 2a Divisió de la millor de les maneres. Totes les pujades d’entrenaments i de cursa de la competició es correran a la CS520 d’Arinsal, a Comallemple, entre les fites 0,300 i 4,300. En total quatre quilòmetres amb un desnivell mitjà del 8,9% i on el parc de sortida i el village de la prova estaran situats en ple centre d’Arinsal.

Cal destacar la participació, entre els vehicles CM, dels tres joves pilots de l’Automòbil Club d’Andorra: Edgar Montellà (Silver Car S3), que ve de fer un gran resultat en la Pujada a Les Ventoses; Raül Ferré (Silver Car CS), autor d’un gran paper en la passada pujada a El Fito (Asturies); i el prometedor Marc Solsona (Speed Car GTR Evo). Tant el participant com l’espectador podran gaudir de la màxima comoditat gràcies a la proximitat que presenta aquesta Pujada Arinsal. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT