PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció espanyola fa d’Encamp la seva nova seu

‘Las guerreras’ s’han instal·lat a la parròquia per preparar els Jocs Olímpics

Per El Periòdic

L’expedició espanyola acompanyada per Laura Mas i Xavier Fernández.
L’expedició espanyola acompanyada per Laura Mas i Xavier Fernández. | Comú d\'Encamp

La selecció espanyola d’handbol femení s’ha instal·lat aquesta setmana a la parròquia encampadana per preparar els pròxims Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La superstició és un dels motius que ha portat las guerreras fins al Principat, ja que, segons van dir, Encamp els va portar sort als Jocs del Brasil i ara volen repetir medalla al Japó, però no ha sigut la principal. Les bones instal·lacions, el clima agradable i el tracte «immillorable», tal com va definir el mateix seleccionador Carlos Viver, els van fer triar la localitat per als seus entrenaments.


Tota l’expedició es va fer la foto de família amb la cònsol major, Laura Mas, i el conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernández, ahir a la tarda, davant el comú de la parròquia. Tal com va explicar Fernández, l’agrupació passarà tota la setmana al Principat i tornarà la setmana del 27 de juny per reprendre els entrenaments en alçada. A més de l’estada de la selecció femenina, el conseller també va avançar que «hi ha previst que la setmana vinent tinguem a la selecció alemanya de natació» i pel que fa als equips blaugranes, «s’està acabant de negociar els dies exactes que estaran aquí».


Des del comú consideren que la presència d’aquests equips és un reflex de «tota la feina que s’ha anat fent els darrers anys per situar Encamp com una parròquia esportiva», i creuen que les estades d’aquests esportistes «ens enriqueix molt i ens fa millorar com a parròquia». 


La capitana de la selecció espanyola, Carmen Martín, li va fer entrega de la samarreta oficial de l’equip espanyol a la cònsol major en agraïment per les facilitats que els han atorgat aquests dies. Cal recordar que Espanya porta dues cites olímpiques preparant-se a Andorra, i en aquesta tercera ocasió serà l’últim estatge abans de viatjar cap a la capital nipona, on tenen opcions de medalla. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT