Andorra treu el caràcter però no pot finalment amb una sòlida Bulgària

Els tricolor milloren el joc mostrat en el primer partit del torneig i lluiten amb tot fins al final

Per David Sansaloni

La selecció en el partit davant Bulgària.
La selecció en el partit davant Bulgària. | FAH

La selecció nacional d’handbol va disputar ahir el partit referent a la segona jornada de l’IHF/EHF Trophy a Geòrgia. Els andorrans van fer front al combinat de Bulgària, però tot i estar molt a prop en el marcador durant tota la trobada, van afluixar en els últims minuts i van acabar cedint per 21-38.

El partit va començar molt tranquil, amb ocasions per als dos equips, però que no van acabar de materialitzar-se. El 4-1 a favor dels búlgars quasi al minut 10 de la primera part així ho va recalcar. No obstant això, ambdues seleccions van anar agafant ritme i els gols van començar a caure. Durant gran part dels 60 minuts els del Principat van estar a poca diferència en el marcador dels seus rivals, però finalment el físic es va notar i el marcador va anar eixamplant-se a poc a poc, també per la bona defensa hongaresa i els moments on la pilota no volia entrar en la porteria quan eren els andorrans els que proposaven.

Tanmateix, la imatge que va demostrar Andorra va ser molt millor que al primer partit, davant Xipre, amb uns jugadors que van deixar de costat els nervis del debut. La selecció tindrà avui dia de descans i tornarà a jugar demà, a partir de les 12.00 hores contra el tercer classificat del grup B, que entre Geòrgia, Moldàvia i Azerbaidjan serà aquest últim.