PUBLICITAT

Arriba la 3a edició de la Serenalla amb una major oferta

Del 15 al 18 de juliol, al parc del Prat Gran de la Massana

Per El Periòdic

Isabel Rodrigo, Josep Maria Garrallà i Eva Martínez a la presentació d’ahir.
Isabel Rodrigo, Josep Maria Garrallà i Eva Martínez a la presentació d’ahir. | Comú de la Massana

La Serenalla Market torna, després d’un any de parèntesi a causa de la pandèmia, amb continguts renovats i amb una oferta cultural i de lleure més àmplia. Enguany seran quatre dies d’experiències en l’entorn únic del parc del Prat Gran; del 15 al 18 de juliol. Segons recorden des de l’equip organitzatiu, la Serenalla és un esdeveniment d’oci multidisciplinari que gira al voltant dels conceptes de vida saludable i creativitat.

En aquest sentit, el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà va recordar que «la Serenalla és clau dins l’oferta d’estiu de la Massana, ja que és el contrapunt artístic i d’oci als esdeveniments esportius d’alt nivell que s’organitzen a la parròquia». A més, Garrallà també va posar èmfasi en la renovació de la Serenalla per adaptar-se als protocols sanitaris com la creació de dues zones gastronòmiques, en lloc d’un espai únic, per repartir millor els visitants en àrees de pícnic o el sentit únic de la zona comercial. 

Altrament, la coordinadora de l’esdeveniment, Isabel Rodrigo, va voler explicar que a l’edició d’enguany hi haurà una gran diversitat d’accions; des de tallers a espectacles i demostracions. A més, totes les activitats aniran emmarcades sota el fil conductor de la sostenibilitat i la promoció de la convivència, ja que com asseguren des de l’organització, per davant de tot la Serenalla pretén ser «un punt de retrobament social».

D’altra banda, una de les grans novetats d’aquesta edició són les performances artístiques, que combinaran la dansa amb disciplines plàstiques. «Volem potenciar la part vivencial, d’experiència de l’espectador i per això implicarem el públic», ressalta la coordinadora artística, Eva Martínez. 

D’aquesta manera, la Serenalla continua apostant pels artistes locals, tant pel que fa als concerts com per les propostes artístiques. En l’edició d’enguany a més tindrà un paper molt important el producte de proximitat, el valor afegit del territori i la renovació dels negocis tradicionals. Al voltant d’aquest tema, cal recordar que hi haurà taules rodones a l’espai de l’Àgora. A banda d’això, també es podrà veure en directe la feina de diferents artesans. Així, els visitants de la Serenalla viuran una experiència constant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT