PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez recupera el primer lloc al rànquing mundial júnior

L’andorrana venç en dobles, juntament amb la filipina Alexandra Eala, per dos sets

Per El Periòdic

Vicky durant un partit al Roland Garros júnior.
Vicky durant un partit al Roland Garros júnior. | Joan Jiménez

Vicky Jiménez torna a ser la número 1 mundial en la categoria júnior. La darrera actualització de la Federació Internacional així ho va confirmar i la del Principat supera a la francesa Elsa Jacquemot, que baixa una posició en la classificació.

El paper que va protagonitzar la tricolor al Roland Garros li va servir per sumar punts, mentre que la ja exnúmero 1, en entrar amb invitació al quadre gran del torneig i perdre en primera ronda, va haver de conformar-se i esperar els resultats de l’andorrana. Jiménez es troba a hores d’ara disputant l’W25 de Madrid, de pista dura, on forma parella de dobles amb la filipina Alexandra Eala. Juntes van aconseguir la victòria davant l’estatunidenca Robin Anderson i la búlgara Isabella Shinikova per dos sets a zero i amb un 6-3, 7-6.

Les seves rivals als quarts de final d’aquest torneig de dobles seran l’estatunidenca Ashley Lahey, de 21 anys i número 885 del rànquing WTA, i l’australiana Olivia Tjandramulia, de 24 anys i número 485 del rànquing WTA. Aquesta parella també ve de desfer-se de les seves rivals per dos sets (6-7, 1-6) i no li posaran les coses gens fàcil a la, de nou, millor tennista júnior.

Aquest ITF de Madrid està dotat amb 25.000 dòlars en premis. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT