PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Una esllavissada de terra i pedres a la CG-6 fa que es talli la carretera

La Borda de l’Arena i el poble de Bixessarri són les zones afectades

Per Marcos Bernat

Imatge de la zona afectada per l’esllavissada.
Imatge de la zona afectada per l’esllavissada. | Govern d’Andorra

Les fortes precipitacions que van tenir lloc al Principat durant la tarda d’ahir van provocar una esllavissada a la CG-6, que es va produir a l’alçada del restaurant Borda de l’Arena i al poble de Bixessarri. Després dels incidents, el cap de Govern, Xavier Espot, va comparèixer davant els mitjans per explicar les actuacions que s’estan duent a terme per a solucionar els problemes: «Els serveis del COEX, Bombers, Policia i agents de circulació s’han desplaçat al lloc per a poder habilitar el pas el més ràpid possible».

A més, Espot va destacar la importància que té la carretera per al trànsit i va assegurar que els treballs s’estan realitzant amb la major rapidesa possible: «Entre aquesta nit i demà intentarem que les persones habilitades puguin deixar la carretera neta i practicable».

D’altra banda, el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, va afirmar que no es van patir danys importants, ja que «només són uns blocs rocosos a la calçada», i va manifestar que no va haver-hi cap zona greument perjudicada al país: «Hi ha hagut diferents episodis en punts d’Andorra, típics d’aquesta època de l’any, però han estat completament controlats». Pel que respecta a les actuacions, Filloy va parlar sobre els treballs que es durien a terme avui: «Vindran camions per poder retirar aquesta terra i deixar la via practicable».

Per part seva, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, va destacar que no es «van produir més incidents com aquest a la parròquia» i que «el més important és que no hi ha hagut danys personals». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT