PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts dos homes per robar més de 1.600 euros en tabac

Els agents duen a terme un total de nou detencions al llarg de la setmana

Per El Periòdic

Imatgde d’arxiu de l’Edifici Administratiu de la Policia.
Imatgde d’arxiu de l’Edifici Administratiu de la Policia. | Sergi Pérez

La Policia va detenir dissabte a Andorra la Vella, dos homes no residents de 27 i 30 anys, com a presumptes autors de furts continuats de mercaderia. Els agents van ser requerits per part de membres de seguretat d’un establiment comercial, ja que els dos homes havien sostret cinc cartons de tabac (una mercaderia valorada en 150 euros). Efectuada una enquesta més acurada, la Policia va poder vincular els detinguts en diferents sostraccions de tabac fetes els dies 22, 23 i 30 de maig i el 6 de juny d’enguany, quan els dos detinguts haurien robat un total de 54 cartons de tabac d’un valor de 1.670 euros (preu de cost). Segons van indicar des del cos, els dos homes formarien part d’un grup organitzat amb un objectiu concret, la sostracció de mercaderia, ja que la seva forma d’actuar és «programada, ràpida i conjunta», i sembla que cadascun d’ells tenia un rol molt específic per aconseguir l’objectiu de furtar tabac.

Aquestes dues detencions formen part de les nou efectuades al llarg de la setmana passada, com indica el balanç policial publicat ahir, d’entre les quals també destaca la d’un home resident de 43 anys el passat dimarts a la capital, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, per agredir tant físicament com psíquicament a un menor d’edat.

Així mateix, els agents també van detenir dilluns a Encamp un home resident de 39 anys, per possessió de 0,3 grams de cocaïna; 0,4 grams d’amfetamina; i 0,4 grams de marihuana, arran d’un control rutinari. Finalment, es va procedir a la detenció de cinc homes per delictes contra la seguretat del trànsit. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT