PUBLICITAT

Sessió sobre el canvi digital de la Cambra de Comerç

Un total de deu empreses nacionals i internacionals intervindran en la ponència

Per El Periòdic

Amb motiu de voler contribuir a la recuperació del sector turístic, gràcies a la innovació, digitalització i transformació digital, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis organitza en el marc del programa PirineusMed II, la jornada en línia Eines tecnològiques per a la transformació digital de les empreses turístiques el proper 17 de juny, de les 09:30 a les 13:30 hores. El webminar està impulsat per Poctefa, el programa europeu de cooperació territorial entre França, Espanya i Andorra per fomentar el desenvolupament sostenible al territori fronterer.

Així, la sessió comptarà amb 10 empreses d’aquests països, que participaran en l’Elevator Pitch, un format en el qual podran exposar durant 3 minuts la proposta de valor de les seves empreses i donar-se a conèixer amb les altres empreses del sector.

D’aquesta manera, la jornada serà inaugurada pel president de la Cambra i, tot seguit, Laura Gil, directora de transformació digital de Damm i llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona, oferirà la conferència inaugural. Seguidament, Eduard Martin Lineros, CIO i director del Programa 5G a la Mobile World Capital Barcelona, presentarà la ponència Innovació a través de l’emprenedoria basada en la tecnologia digital. Martin Lineros és enginyer superior en informàtica i enginyer tècnic en informàtica de sistemes per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i president de l’Associació de Professionals TIC de Catalunya. 

Després de la pausa, es donarà el torn de paraula a les empreses participants nacionals i internacionals, amb un Elevator Pitch en el qual tindran l’oportunitat de preparar públicament el seu projecte. Les empreses participants en la sessió seran: Akiles, Chartok, Sisègrau Marketing Online, Voxtours, Beroni, Kaminoguide, Coursicab, Alca Films, Invelon i Broox. La darrera part de la jornada s’estructurarà a partir de l’habilitació de sales virtuals on compartir experiències entre empreses participants i facilitar el treball en xarxa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT