PUBLICITAT

Convocatòria oberta a la Massana per a l’Homenatge al Ciutadà 2021

Els interessats tenen temps per a omplir el formulari d’inscripció fins al 24 de juny

Per El Periòdic

L’últim l’Homenatge al Ciutadà premiant als voluntaris de la Covid-19.
L’últim l’Homenatge al Ciutadà premiant als voluntaris de la Covid-19. | Comú de la Massana

El Comú de la Massana ha obert el termini per presentar candidatures per a l’Homenatge al Ciutadà. De fet, la sol·licitud es pot presentar fins al pròxim dijous, 24 de juny, al servei de Tràmits. Es tracta d’un premi que s’atorga a les persones que treballen de forma altruista per millorar la comunitat. A més, el guardó no s’entrega cada any, sinó que el comú es reserva el dret o no a concedir-lo en funció de si les candidatures presentades s’ajusten als requisits. 

Cal recordar que el darrer premiat va ser per als voluntaris de la Covid-19, tant els joves de la Xarxa Solidària, que van ajudar la gent gran, com les persones que van confeccionar mascaretes i també les que van participar en l’operatiu dels Stop Labs per realitzar les proves de cribratge massiu a tota la població. En l’última edició el 2020, la cònsol major Olga Molné va dedicar un agraïment públic a tots els voluntaris de la Covid-19, i a més es va comptar amb una actuació a càrrec de l’Esbart Valls del Nord. 

En aquest sentit, la distinció s’ha atorgat fins ara a Dolors Ribes, Josep Serra, Antoni Areny, Manel Rivas, l’associació Carisma, Clare Allcard, Antoni Morell, mossèn Bordes i Anna Terrón, a més de l’equip de voluntaris de la Covid-19 anteriorment citat. D’altra banda, les persones que estiguin interessades i vulguin presentar una candidatura poden omplir el formulari i presentar-lo al servei de Tràmits, indicant els diferents motius pels quals considera que la persona proposada és mereixedora del premi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT