Cabanas es fa amb la 10a posició al GP de Lleida

El corredor va ser 18è de la general, essent el millor classificat de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team

Un instant de la cursa.
Un instant de la cursa. | Hotel Ski Plaza Cycling Team

Oscar Cabanas va obtenir la 10a posició en categoria ELIT i la 18a de la general, essent el millor classificat de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team al Primer GP de Lleida. Tots els corredors del conjunt van efectuar un gran treball i van tenir presència en els moments importants de la cursa de 155 quilòmetres.

El recorregut va ser pla quasi completament, però hi van haver algunes rampes curtes, però pronunciades. La primera d’aquestes a la localitat d’Albesa, de menys d’un quilòmetre amb una pendent mitjana del 5,8%; la segona a l’Alt d’Almentera, de 2,2 quilòmetres al 4,8%; i finalment, la rampa de Les Ventoses, de 0,5 quilòmetres al 6,7%.