PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Balanç «molt positiu» d’inici de temporada del Bike Park

Marticella creu que l’estació s’ha marcat un objectiu ambiciós, però factible

Per El Periòdic

Un ‘rider’ al Bike Park.
Un ‘rider’ al Bike Park. | Vallnord

Vallnord-Pal Arinsal fa un balanç molt positiu de l’inici de la temporada. Des de divendres, el Bike Park, va acollir més de 2.800 clients. S’ha mantingut l’obertura del 100% dels circuits, però tenint en compte que dos d’ells s’han destinat a la cursa de la Maxiavalanche, on riders professionals i amateurs de diverses categories s’han debatut per la victòria. En total han participat més de 500 corredors en aquesta edició. La prova s’ha realitzat amb èxit, sense cap incidència pel que fa als protocols Covid. 

El director general de Vallnord-Pal Arinsal, Josep Marticella, va destacar que ha estat «una obertura molt esperada. Després d’un hivern difícil, estem dedicant molts esforços en aconseguir una gran temporada. Ens hem marcat un objectiu ambiciós, però factible i l’obertura ho està demostrant». 

Així mateix, els clients van poder gaudir d’un total de sis activitats al Mountain Park: Peke Park, Parc de Cordes, Tirolines, Kàrting, Buggies entre altres disponibles durant total la temporada. El refugi del Comapedrosa, per la seva banda, ha anat rebent visitants de manera progressiva. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT