PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús aconsegueix ser quart i cinquè a les dues curses de Moto2

El pilot va patir una caiguda en els entrenaments previs que li va provocar abrasions

Per El Periòdic

Cardelús en una de les dues curses al circuit de Barcelona-Catalunya.
Cardelús en una de les dues curses al circuit de Barcelona-Catalunya. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús va aconseguir ser quart i cinquè a les dues curses del Moto2 European Championship que es van disputar ahir al circuit de Barcelona-Catalunya. L’andorrà, que va sortir des de la segona fila de la graella, va estar rodant entre els cinc primers llocs en ambdues proves.

En la primera, el del Principat es va quedar només a un lloc i nou segons del podi, mentre que a la segona només ho va fer a cinc segons, tot i que en aquest cas va acabar cinquè, distanciat pel quart per només una dècima de segon. Aquests han sigut els dos millors resultats de la temporada per al tricolor fins al moment, i confirmen que la mala ratxa que va patir a principis de temporada ha quedat enrere.

Amb aquestes classificacions, Cardelús puja fins a la cinquena posició de la classificació provisional del Campionat, on ja suma 43 punts i es confirma com un dels protagonistes destacats de la categoria de Moto2.

«Estic molt content perquè hem tornat al bon camí i ens hem tret de sobre tots els problemes i incidències que m’havien afectat des de la caiguda a la pretemporada a Estoril. Ara toca seguir treballant», va declarar Cardelús. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT