Sebastià i Casal s’imposen en la cursa Sant Bernabé

Arnau Soldevila i Pere Riba, 46è i 82è respectivament a l’Olla de Núria

Un instant de la cursa Sant Bernabé.
Un instant de la cursa Sant Bernabé. | FAM

Laia Sebastià i Marc Casal van ser els protagonistes de la cursa Sant Bernabé, tercera prova de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021. En categoria masculina, Casal va travessar la línia de meta en primera posició amb un temps final d’1.06.48. La segona posició va ser per a Carlos Fernández, que va aconseguir un temps total d’1.10.12. David Méndez els va acompanyar al podi assolint la tercera posició i completant el traçat de quasi 12 quilòmetres amb una marca d’1.11.23. Els tres corredors de l’equip nacional es van mostrar molt satisfets en finalitzar la cursa i segueixen sumant quilòmetres de cara als compromisos internacionals de les pròximes setmanes.

En la categoria femenina, Sebastià es va imposar en aquest circuit circular, travessant la línia de meta en un temps total d’1.27.37. La també corredora de la Federació Andorrana de Muntanya (FAM) Imma Parrilla va finalitzar en segona posició marcant un crono d’1.27.41. Ambdues corredores van arribar amb tres segons de diferència i disputant-se la primera plaça en els darrers metres. Eva Puigdemasa va ser la tercera classificada, amb un temps d’1.38.25.

Per la seva part, Arnau Soldevila i Pere Riba, també pertanyents a la FAM, van estar en la línia de sortida de la primera cita internacional de la temporada establerta en el calendari de la federació. Ambdós corredors vanparticipar en la mitja marató de l’Olla de Núria, puntuable per a les Golden Trail Series by Salomon. Els esportistes van haver de fer front a un traçat molt tècnic, amb 21 quilòmetres de distància i més de 2.000 metres de desnivell positiu. Soldevila va rebaixar en sis minuts la seva marca personal i va completar el traçat en dues hores i 30 minuts justos, travessant la línia de meta en 46a posició, mentre que Riba ho va fer en dues hores i 48 minuts, sent 82è.