PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Torna el Concurs Fotogràfic de Natura

El tema d'enguany és «el teu racó preferit del Parc Natural del Comapedrosa»

Per El Periòdic

Entrega de premis de l'any passat.
Entrega de premis de l'any passat. | Comú de la Massana / Eduard Comellas

El Comú de la Massana organitza un any més el Concurs Fotogràfic de Natura. Així ho va informar la corporació ahir mitjançant un comunicat de premsa, on van assegurar que cada any, el concurs ha rebut originals de gran qualitat. Per a l’edició d’enguany, la sisena, la temàtica escollida s’ha deixat en obert, amb el plantejament d’«el teu racó preferit del Parc Natural del Comapedrosa».

Els participants han d’enviar les seves fotografies al correu electrònic [email protected], indicant el nom i telèfon de contacte de l’autor, el títol de la fotografia i el lloc on ha estat feta. S’hi poden presentar un màxim de tres fotografies per persona, tot i que només es podrà rebre un premi. Les fotografies hauran de ser inèdites i no haver estat premiades en altres concursos. El primer i segon premi seran escollits per un jurat, mentre que el tercer correspondrà a la fotografia més votada al perfil d’Instagram del Parc Natural del Comapedrosa.

El termini de participació en el concurs clourà el 12 de setembre, i a finals d’aquell mes es farà l’entrega de premis al Centre d’Interpretació del Comapedrosa. Així mateix, la corporació va detallar que les bases completes del concurs es poden consultar a la pàgina web del comú: lamassana.ad. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT