PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Marxa 3 Nacions acollirà prop de 1.500 participants

Els corredors passaran per Andorra, França i tornaran a Puigcerdà

Per El Periòdic

Una edició passada de la Marxa 3 Nacions.
Una edició passada de la Marxa 3 Nacions. | Marxa 3 Nacions

La 41a edició de la Marxa 3 Nacions by AQUAdrink, que s’ha fet esperar dos anys per a poder celebrar-se de nou a causa de la pandèmia, finalment donarà el seu tret de sortida avui. Un total de 1.500 participants recorreran 140 quilòmetres amb sortida des de Puigcerdà passant per Andorra, França i arribada, de nou, a la localitat catalana. L’esdeveniment va esgotar les seves inscripcions a més d’un mes i mig de la seva celebració, en un any on s’està intentant tornar a la normalitat i han quedat demostrades les ganes de participar de nou en jornades de ciclisme. És per això que avui, a les 07.30 hores, es donarà la sortida des del Poliesportiu de Puigcerdà, direcció a Andorra i passant pels Pirineus. Com a novetat d’aquesta edició, s’aplicaran les mesures de seguretat necessàries per a poder celebrar-la amb èxit, on la mascareta, els gels hidroalcohòlics i la distància social tindran gran presència.


La cara visible de la marxa, José Antonio Hermida, va declarar estar «tres vegades content pels tres països, perquè després de cancel·lar la prova l’any passat ens tornem a reunir amb la nostra passió. És emocionant tornar a retrobar-nos després de dos anys i col·locar-nos un dorsal identificatiu per a donar la volta als països que fan possible aquesta marxa única en el món».


Tanmateix, també estaran presents ciclistes i exciclistes reconeguts com Cristian Arroyo, Sandra Jordà, Antonio Ortiz, Joaquim Rodríguez (Purito) i altres esportistes professionals que practiquen l’esport com el pilot Moto GP, Aleix Espargaró; la pilot del Dakar, Margot Llobera; i cares conegudes amants del ciclisme com Javi Sancho o Eder Sarabia, entre altres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT