PUBLICITAT

Set nous agents penitenciaris juren el càrrec

Rossell creu que la xifra actual de 62 membres està «dimensionada»

Per El Periòdic

Un instant de la cerimònia de jurament celebrada ahir.
Un instant de la cerimònia de jurament celebrada ahir. | SFGA / J.A. Viladot

El cap de Govern, Xavier Espot, juntament amb el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, va presidir ahir al matí la cerimònia de jurament de la 29a promoció de nous agents penitenciaris. L’acte, que va tenir lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, es va desenvolupar amb aforament limitat a causa de les mesures de prevenció contra la Covid-19. 

Així, Rossell va voler destacar que amb els set nous agents que han jurat el càrrec i els quatre que actualment estan en formació, «el cos ja suma 62 agents i 10 persones en llocs tècnics i administratius». A més, per al ministre «la xifra està dimensionada amb les necessitats del cos», «i si els propers anys hi ha jubilacions, s’intentaran cobrir les places que deixin». 

Pel que fa a les vacunacions dels presos, Rossell va informar que avui està previst que s’iniciï l’administració de la primera dosi als interns que encara no l’havien rebut. D’aquesta forma, i passat el temps que marca el protocol per adquirir la immunitat, es podran recuperar les reunions vis-a-vis.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT