PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús, a punt per a l’Europeu de Moto2 a Catalunya

El pilot va sofrir una caiguda que li va provocar abrasions al colze i haurà de veure fins on li arribin les molèsties

Per El Periòdic

Cardelús en un entrenament.
Cardelús en un entrenament. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús disputarà aquest diumenge la cursa referent a l’Europeu de Moto2, en el circuit de Barcelona-Catalunya. L’andorrà va finalitzar ahir a la tarda els últims entrenaments lliures i ja té al cap competir al màxim nivell.

No obstant això, el pilot haurà d'anar amb compte, ja que va patir una caiguda que li va provocar unes abrasions al colze. «Tot i que no és greu, veurem com està demà i les molèsties que em provoca. Tot i això, la feina feta fins a l'incident ha estat positiva i he pogut recuperar sensacions sobre la Kalex de Moto2 després d'haver competit amb la MotoE al mateix circuit. És un cap de setmana important i hem d'estrènyer les dents i donar-ho tot per estar davant les dues curses que farem diumenge», va declarar l'andorrà.

El pilot intentarà millorar els últims resultats obtinguts, sobre tot el darrer, on no va poder acabar la cursa de la Copa del Món FIM Enel de MotoE, disputada al mateix circuit de Catalunya.

El de l’Avintia Esponsorama Racing, que sortia des de la quarta fila de la graella, va fer una bona sortida i havia recuperat tres posicions després del final de recta quan, al revolt número tres, va perdre el control de la seva moto i va anar per terra, no podent reprendre la marxa. 

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT