PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc tanca avui els actes pel seu 50 aniversari

El club ha organitzat una gala amb convidats de luxe i un màxim de 200 persones

Per El Periòdic

Maestre i Aixàs en la presentació de la cloenda del 50 aniversari del club.
Maestre i Aixàs en la presentació de la cloenda del 50 aniversari del club. | BCA

El MoraBanc tancarà avui, a les 19.30 hores, els actes referents al 50 aniversari del club. El seu president, Gorka Aixàs, i la directora de Comunicació de MoraBanc, Mireia Maestre, van presentar ahir al matí l’acte de cloenda, tot i preservar els detalls sobre les sorpreses i alguns convidats que estaran presents al centre de congressos del Comú d’Andorra la Vella.


Aquest esdeveniment va venir acompanyat també per la presentació del llibre oficial que narra la història del club des del seu naixement. L’exemplar es podrà adquirir mitjançant la web del conjunt o a la tenda oficial. «No us podem desvelar tots els detalls, però es tracta d’un acte que vol ser divertit i emotiu, i que comptarà amb l’assistència de moltes persones representatives d’aquests 50 anys en molts àmbits.

 

L’acte tindrà sorpreses, actuacions musicals com la del cantautor andorrà Jordi Botey i l’actuació del monologuista Javi Sancho», va exposar Aixàs, mentre afegia que «l’accés a la gala estarà limitat a poc més de 200 persones per les mesures sanitàries, i es podrà seguir en directe pel canal web d’Andorra Difusió».
En la mateixa presentació també es va saber que el plat fort de l’esdeveniment serà l’anunci dels cinc jugadors que formaran l’equip ideal històric. De moment no s’ha donat cap pista sobre qui seran aquests protagonistes i no es farà fins al mateix moment.

 

Aquest acte final arriba en un any que ha sigut força complicat per als tricolor, en una temporada on han patit des d’innumerables lesions fins a dos brots de Covid-19. D’altra banda, els aficionats tampoc han pogut gaudir plenament d’aquest aniversari, ja que solament van poder estar al Poliesportiu en dos partits durant tot l’any, i amb restriccions i limitacions d’aforament. Sembla que aquest serà un punt i a part que també formarà part de la història del MoraBanc, tot i no ser el que tal vegada s’hagués pogut somiar quan es van començar a preparar tots els esdeveniments referents a la fita. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT