PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vicky Jiménez cau derrotada en el quadre individual i guanya en dobles

La seva companya Linda Noskova va ser la cara i la creu en la jornada d’ahir a França

Per El Periòdic

Jiménez en un partit a França.
Jiménez en un partit a França. | Joan Jiménez

Vicky Jiménez va viure ahir una jornada d’allò més estranya. En el partit que va disputar en el quadre individual, l’andorrana es va haver d’enfrontar a la que és la seva parella en el quadre de dobles, la txeca Linda Noskova.

En un partit que va durar quasi dues hores, la del Principat no va poder aconseguir la victòria i es va acomiadar de guanyar el trofeu en aquesta modalitat. Tot i lluitar amb tot, el primer set va caure a favor de Noskova per un ajustat 5-7, on la pèrdua de l’últim servei per part de la tricolor va ser el punt d’inflexió. No obstant això, Jiménez va treure caràcter en el segon set, posant contra les cordes a la seva companya, però ja en el tercer va ser aquesta la que va provocar la pèrdua de dos serveis per a la d’Andorra, que no va poder fer fallida la fermesa de la seva contrincant.

Amb això, Vicky Jiménez no podrà optar al títol del Roland Garros júnior de manera individual, quedant-se a les portes de les semifinals.

Pel que fa al quadre de dobles, la jove tennista va haver de compartir equip amb la rival que hores abans l’havia fet acomiadar del títol individual. Tot i això, va semblar que ambdues no tenien cap mena del record del partit anterior i van passar per sobre de la japonesa Mei Hasegawa i l’estatunidenca Valencia Xu.

Dos sets a zero i un clar 1-6, 0-6 on les seves rivals no van tenir temps ni de trepitjar la sorra francesa. Així doncs, la parella Jiménez-Noskova va assolir el passi a les semifinals i estan tan sols a una passa de clavar-se en la final d’un dels tornejos més prestigiosos del tennis mundial. Sortir campiona del Rolang Garros en dobles seria una molt bona manera d’acabar per a la tennista del Principat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT