PUBLICITAT

Dos motoristes i un ciclista ferits en dos accidents

Dos motoristes i un ciclista ferits en dos accidents

Per El Periòdic

Una bicicleta en fotod d’arxiu.
Una bicicleta en fotod d’arxiu. | MARICEL BLANCH

El Servei de Policia va informar ahir a la seva pàgina web de tres ferits –dos motoristes i un ciclista– en dos accidents diferents de trànsit a la xarxa viària del país. El primer dels fets va tenir lloc dimarts a la tarda, concretament a les 18.59, a l’avinguda de Sant Antoni de la parròquia de la Massana, a l’alçada del número 36 d’aquesta via.
En aquest incident es van veure implicats una motocicleta –Suzuki Burgman–, i un turisme –Jeep Wrangler–, ambdós amb matrícula del Principat.
Com a resultat, el conductor i la passatgera de la motocicleta –un home i una dona residents de 59 i 53 anys respectivament-, van  quedar ferits pel xoc entre els dos vehicles.
D’altra banda, el segon avís, segons van informar des de les forces de l’ordre, es va produir ahir a les 13.10 hores per un incident a  Andorra la Vella, concretament a la carretera General I en el punt quilomètric 0,9.
En aquest accident de circulació es va veure involucrat un turisme –Volkswagen New Beetle– matrícula del Principat, i una bicicleta –Bianchi–.
A causa dels fets, el ciclista – un home resident de 40 anys– va resultar ferit.
En els dos casos, les persones ferides van necessitar ser traslladats amb ambulància al servei d’Urgències de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se’ls hi va fer un reconeixement de les lesions que patien i que no revestien gravetat, així com se’ls hi va prestar les primeres atencions sanitàries necessàries per iniciar la seva recuperació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT